Italian afbeelding

PugliaItalië
Masseria Trajone

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,01)

Diepe, robijnrode kleur met donkere schakeringen. Intense, rijpe neus van bosvruchten en ander zwart fruit met hints van peper, specerijen, chocolade en een vleugje drop. Sappige en weelderige aanzet die uitmondt in een wervelende smaakexplosie. Heerlijk soepele structuur en een indrukwekkende afdronk die het pallet wel even blijft bedwelmen. Gevaarlijk lekker!

Italian afbeelding

PugliaItalië
Epicuro

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,01)

Diepe, robijnrode kleur met donkere schakeringen. Intense, rijpe neus van bosvruchten en ander zwart fruit met hints van peper, specerijen, chocolade en een vleugje drop. Sappige en weelderige aanzet die uitmondt in een wervelende smaakexplosie. Heerlijk soepele structuur en een indrukwekkende afdronk die het pallet wel even blijft bedwelmen. Gevaarlijk lekker! AWARDS: Luca Maroni 98 points 2019

MAGNUM  Montello e Colli Asolani (screwcap) afbeelding

VenetoItalië
Cornaro

(vanaf 6 stuks in the mix: 9,70)

Robijnrode kleur. Aroma's van bramen.

Lattanzio - Negroamaro afbeelding

PugliaItalië
San Giorgio

(vanaf 6 stuks in the mix: 15,21)

Intense robijnrode kleur. Veel donker fruit in de neus. Braambes, pruimen en hints van zuiders kruiden. In de mond mooi gestructureerd met veel rijp fruit en een licht uitdrogende afdronk die lekker lang aanhoudt.

Frizzante afbeelding

VenetoItalië
Rebuli

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,68)

Strogeel met groene reflecties. In de mond mooie, delicate parels met een frisse en fruitige smaak.

NEW BOTTLE Grandi Vini Diodoro afbeelding

PugliaItalië
San Giorgio

(vanaf 6 stuks in the mix: 18,67)

Intense wijn met een diepe robijnrode kleur. Rijk en weelderig boeket. Zwart rijp fruit met hints van peper en leder. Lange, harmonische afdronk die een diepe indruk nalaat. AWARDS: Gouden medaille @ AWC Vienna 2017.

Rosso di Montalcino (0,375) afbeelding

ToscaneItalië
Palazzo

(vanaf 6 stuks in the mix: 11,52)

Fruitig boeket, rijk en intens en met een lange afdronk. Mini Brunelllo, met een modernere houtrijping. Goede textuur. Fris.

MAGNUM Veneto (SCREWCAP) afbeelding

VenetoItalië
Cornaro

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,48)

Strogele kleur met een smakelijke en goed uitgebalanceerde smaak. Deze chardonnay toont typisch bloemige aroma's.

Jacot Selezione afbeelding

FriuliItalië
Russolo

(vanaf 6 stuks in the mix: 11,23)

Strogele kleur met groene glinsteringen. Het boeket is fijn met een fruitige en licht bloemige toets. Fijne aroma's van vanille en amandelen. Droog en fris in de mond met een lekker mondvullende afdronk.

Renadoro afbeelding

SardiniëItalië
Vigneti Zanatta

(vanaf 6 stuks: 11,42)

Zomer Promo - 10%

Mooie, strogele kleur met lichtgroene nuances. Innemende aroma's van bloemen, kruiden en exotische vruchten springen uit het glas. Heerlijk evenwichtig mondgevoel. In de smaak blijven we dingen ontdekken, fris en romig tegelijk. De afdronk is zalig lang zonder bombastisch te zijn en laat ons achter met een ongekend zomergevoel!

Orion afbeelding

SardiniëItalië
Vigneti Zanatta

(vanaf 6 stuks in the mix: 8,93)

Mooie lichtgele kleur met groene reflecties. Fruitige en bloemige aroma’s, intens verleidelijke geur van tropische vruchten en groene kruiden. In de mond een vleugje citrus en noties van jasmijn en wilde bloemen. De afdronk is levendig en droog en laat u nog even nagenieten.

Le Saline afbeelding

SardiniëItalië
Vigneti Zanatta

(vanaf 3 stuks: 29,20)

Donkergele kleur. Aroma's van kruiden, rozijnen, toast, vanille en houtschaafsel. Vol en rijp mondgevoel. Hoge complexiteit die de smaakpapillen rijkelijk beroert. Lange weelderige afdronk die vraagt om enige begeleiding. (Zie foodpair)

Fiore di Nero afbeelding

SiciliëItalië
Tenute Lombardo

(vanaf 6 stuks in the mix: 11,23)

Helder roze. Typische geuren van fruit, vooral aardbei en kers. Zeer frisse en rijke smaak van vers ingemaakt fruit.

Chianti Riserva afbeelding

ToscaneItalië
Duca di Saragnano

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,74)

Levendig rood, met een lichte baksteenrode glinstering die zich ontwikkelt met ouder worden. Geuren van rijp rood fruit met een hint van viooltjes. De fluwelen smaak is een perfecte balans tussen fruit, frisheid en zachte tannine. De licht gekruide afdronk blijft wel even aanhouden. AWARDS: 93 pts Luca Maroni, Goud Berliner Wein Trophy

Chianti Riserva afbeelding

ToscaneItalië
Duca di Saragnano

(vanaf 6 stuks in the mix: 10,74)

Levendig rood, met een lichte baksteenrode glinstering die zich ontwikkelt met ouder worden. Geuren van rijp rood fruit met een hint van viooltjes. De fluwelen smaak is een perfecte balans tussen fruit, frisheid en zachte tannine. De licht gekruide afdronk blijft wel even aanhouden. Rijpe en zonnige jaargang. AWARDS: 95 pts Luca Maroni, Goud Berliner Wein Trophy

Brut afbeelding

VenetoItalië
Cornaro

(vanaf 6 stuks in the mix: 11,22)

Lichte strogele kleur. Typisch fruitig boeket en smaak. Aangenaam elegant in de mond.

Extra Dry afbeelding

VenetoItalië
Vigneti Zanatta

(vanaf 3 stuks: 11,60)

Zomer Promo - 10%

100% Glera. Heerlijk verfijnde en delicate bubbels. Mooie licht, strogele kleur. Zomerse aroma's stuiven uit het glas. Exotische stijl die bulkt van de bloemetjes en tropische vruchten. Heerlijk aromatische en verfrissende afdronk.

Extra dry Spumante afbeelding

VenetoItalië
Cornaro

(vanaf 6 stuks in the mix: 8,69)

Lichte strogele kleur. Typisch fruitig boeket en smaak. Lekker fijne en pittige parel. Impressies van wit rijp fruit, bloemetjes en een vleugje snoep. Verfrissend en fruitig in de mond. Dit wordt bevestigd in de afdronk onder begeleiding van een elegant bittertje.

Spumante afbeelding

VenetoItalië
Cornaro

(vanaf 6 stuks in the mix: 8,93)

Lichte strogele kleur. Typisch fruitig boeket en smaak. Aangenaam elegant in de mond.